Handel og reiseliv går hånd i hånd for et stort «turistkontor» på Mølla

30.06.2023

En sprek “forlovelse” og et ujålete forhold er på gang når handel og reiseliv finner hverandre på Mølla Storsenter: F.v: Marie Beate Rise fra Prøysenhuset, Gun Elisabeth Høisveen fra Marguerite Skintonic, senterleder Harald Tungevåg, Emilie Kristine Lierhagen fra Bjørklund og Elisabeth Stai fra Heløya Klatrepark. (Foto: Mølla Storsenter)
En sprek forlovelse og et ujålete forhold er så langt resultatet av et nytt samarbeid på Mølla Storsenter. Her skal handel og reiseliv gå hånd i hånd med et kjøpesenter som “Norges største turistkontor”.

På Mølla storsenter har Helgøya Klatrepark inngått “forlovelse” med gullsmedbutikken Bjørklund, mens Prøysenhuset har startet et ujålete forhold med Marguerite Skintonic. Dette er to av i alt seks til sju nye samarbeid som skal bringe handel og reiseliv tettere sammen på Mølla storsenter.

Dette er bare en forsiktig start på det som kan bli «Norges største turistkontor» på et kjøpesenter. 

-Jeg vil si at handel og reiseliv passer sammen som hånd i hanske. Kundene er våre gjester, og når du har gjester er du vertskap som har invitert til selskap. Ved å være godt vertskap for hverandre håper vi tilreisende oppdager noe mer de vil gjøre, og velger å bli noen timer ekstra eller at de blir én natt til for å oppleve mer av Ringsaker. Ved å bli lenger vil de også ha behov for overnatting, gå ut å spise og handle mer, forteller senterleder Harald Tungevåg på kjøpesenterets nettside.  

Hele artikkelen om det nye samarbeidet mellom handel og reiseliv kan du lese på nettsiden til Mølla storsenter