18. desember 2022

Lene seiret med snøkrystaller, skigard og tre fra Høgring

Vinneren av "Året julevindu" er kåret i Moelv. I år, som i fjor, var det byens interiørbutikk som med litt brysomme snøkrystaller, egenbygd skigard og selvhogget tre fra Høgring fristet juryen mest til å ta turen fra utsia til Innsia.
30. november 2022

Hemefra-julekalender: Hvor er elgen Helge, mon tro?

Også i år blir det julekalender her på Hemefra. Fra 1. til 23. desember kan du følge lokalpatrioten Helge i juleforberedelsene og alt han finner på i byene i sitt hjerte; Brumunddal og Moelv. Gjett hvor han er, og er du riktig heldig kan du finne en fin gave til jul!
10. november 2022

Førjulstid med teskjekjerringa, utekino og smak av jul

- Vi synes vi har fått til et veldig fint juleprogram for byene våre, og nå håper vi at folk møter opp til gode opplevelser og en fin førjulstid, sier Monica Rylander, som sammen med Henriette Enger leder an juleprogramsnekringa for Moelv og Brumunddal.
28. oktober 2022

Kunne du tenke deg 75.000 kroner ekstra til jul?

Det er mulig om du legger handleturen til Moelv. Fra 1. november har 38 butikker stemplet klart for tredje sesong med Moelvpotten. Den lokale handletradisjonen har blitt en stor suksess, som altså kan gi deg full pott til jul.
14. oktober 2022

Nå skal spisestedene skinne tre dager til ende

Torsdag klippes pølsesnora for årets Matlystfestival i Brumunddal. Når tusenvis av festivalklare gjester tar turen er det byens spisesteder som er de store stjernene. Av 55 arrangementer ønsker spisestedene velkommen til nærmere 40 av dem.
29. september 2022

Innsia – et lite hytteparadis på nett i Moelv

- Vi kan si vi har alt du trenger og ikke trenger for å fylle hus eller hytte, smiler Lene Bergo. Hun ønsker velkommen til interiørbutikken om nærmest er et lite hytteparadis ved porten til Sjusjøen i Moelv.