Julekalender med hjertevarme og en kopp kaffe for to

01.12.2023

Lene Jægersborg, t.v Trude Bergundhaugen, Anita Rosenborg og Anne Marthe Aarlien er først ut i årets julekalender fylt med hjertevarme.
– Hjelp oss å samle 3.000 likes. Èn like er lik én krone i støtte til vår hjertesak, sier de to gulljentene Anne Marthe Aarlien og Lene Jægersborg, som er først ut i vår julekalender som har fått en ny og "likanes" vri.

I år vil det bli en litt annerledes julekalender her på Hemefra, Brumunddal sentrumsforening og Moelv Handelsstands forenings digitale hjerte for handel og byliv!

Tøff tid for mange

I år går butikker og serveringsteder i Moelv og Brumunddal sammen i om et felles mål i  julekalenderen vår. Det handler om to ting: Støtte til de som trenger det mest – og hjertevarme i å dele en kaffekopp med noen du er glad i.

– Vi står i ei tid og foran en julehøytid som vil bli tøff økonomisk for mange. Vi i handelsnæringen i Brumunddal og Moelv ønsker derfor å støtte opp om gode lokale formål, som gjør noe godt for andre i jula og ellers i året, sier Anne Marthe Arlien hos Bjørklund på Mølla.

Hver uke vil vi presentere butikker som sammen for å støtte gode lokale formål i byene våre.

I ukene fram til jul vil flere butikker i Moelv og Brumunddal gå sammen for sin hjertesak - og vil trenge din hjelp på veien. Først ut er gulljentene i byene våre. Hjelp dem å nå 3.000 likes - som vil gi 3.000 kroner i gave til Røde Kors' lokallag i byene våre.

Gulljentene er først ut

Først ut er altså to gulljenter, Lene Jægersborg hos Gullsmed Lene Jægersborg i Moelv og nevnte Anne Marthe hos Bjørklund i Brumunddal. De to har knyttet bånd på tvers av bygrenser gjennom det historiske bysamarbeidet med Hemefra, en portal som så dagens lys i 2021.

–  Innen neste fredag trenger vi DIN hjelp med å samle 3.000 likes. Én like er én krone, som da innebærer at vi vil gi 3.000 kroner i gave til vår hjertesak; Røde Kors her i Ringsaker, forteller Anne Marthe og Lene Jægersborg hos Gullsmed Lene Jægersborg.

De neste ukene, fredag 8. og 15. desember, presenteres nye virksomheter fra byene våre som sammen ønsker samle «likes» for å støtte gode lokale formål til hjelp for andre både i jula eller ellers i året.

Så her er det bare å følge med – og «like».

Det vanker det en liten ekstra gulrot for de som deltar…

Trude Bergundhaugen og Anita Roseborg hos Baker Kristiansen gir bort hjertevarme kaffekopper for to - med bakst til. Det trekkes ut en vinner i hver by.

Kaffekopp for to

Vel, kanskje ikke en gulrot, da. I beste fall en gulrotkake. Gulljentene har også fått med seg Baker Kristiansen på laget, og de varter opp med en kaffekopp for to med kake attåt for to personer. Blant alle som legger igjen en kommentar i kommentarfeltet, trekkes det en vinner i hver by.

– Jula kan være en travel tid men også en ensom tid for mange, er det enighet om rundt kaffebordet hos Baker Kristiansen, med ønsketreet til Røde Kors glitrende i bakgrunnen.

Tradisjonsbakeriet i Moelv ønsker derfor å varte opp med en kaffekopp for to, slik at du kan gjøre stas på noen du er glad i med en god prat og et lite pusterom i førjulstida.

Synes du dette er vel verdt å like?

Slik deltar du:

  1. Besøk Hemefra på Facebook og/eller Instagram.
  2. Trykk LIKE på julekalenderinnlegget – og FØLG oss gjerne.
  3. Kommenter med BRUMUNDDAL eller MOELV, og du er med i trekningen av en KAFFE FOR TO i ønsket by. Tagg gjerne den du ønsker å invitere med deg.