Leni og Bernt lager show på brua i Brumunddal

09.09.2022

Leni Bergengen og Bernt Torp inviterer til show på Brumund bru. (Foto og tekst: Ragnhild Fladsrud)
Brumund bru fra 1937 har helt nye opplevelser i vente, når Leni Bergengen hos Frøken Pimpernell og showmann Bernt Torp inviterer til et rykende fersk showhelg planlagt i ekspressfart. Allerede 16. og 17. september er de klare med tre forestillinger med "Bernt på Brua".

– Her blir det et show som aldri har vært vist, på ei bru det aldri har vært show på før og med ei høstgryte som aldri har blitt servert før, sier en engasjert Bernt Torp, som sammen med kafedriver Leni Bergengen hos Frøken Pimpernell er på plass med nystemt gitar på Brumund bru i Brumunddal.

Tre show på brua

I ekspressfart har de to funnet tonen og trommer nå sammen til et helt nytt opplegg det aldri har vært maken til på brua i Brumunddal sentrum før.

– Dette har gått så unna vi egentlig burde kalt det Brumunddal rundt på åtte dager, ler Bernt, som først ble kontaktet av kafédriver Leni om han ville være med å lage brumoro i helgesvingen for ei uke siden.

– Nå er vi klare med det musikalske humorshowet «Bernt på Brua». Det vil bli satt opp telt her på brua, hvor vi har mulighet til å kunne få inn 80 publikummere per forstilling. Det blir tre forestillinger; én på fredag og to på lørdag, forteller initiativtaker Leni Bergengen som fikk idéen om at det hadde vært artig å kunne gjøre noe på brua.

– Tanken var å lage en festival, men det ble litt mye på så kort tid, sier Leni, godt fornøyd at det nå blir et musikalsk humorshow som kan gi både glede varme til folket når vi er på full fart inn i høsten.

 

Bernt Torp og Leni Bergengen fant rast tonen og er showklare med "Bernt på Brua".

Show som varmer

Nå er det altså kun ei uke til den første tona settes i teltet. Hva er i vente, mon tro?

– «Bernt på Brua» blir et helt nytt musikalsk humorshow satt sammen av gamle velkjente låter, som Vazelina Bilopphøggers, Øystein Sunde og Hellbillies har gjort, som jeg har vært innom før. Det er velkjente låter som jeg har laget egne norske tekster til, som Heartbreak hotell omskrevet til Rudshøgda Motel. Det blir noen helt egne låter, og prat i mellom, forteller Torp, som vil finpusse showformen inn mot showstart neste helg.

– Vi vil legge til rette for at dette skal bli en lun og varm kveld med underholdning, pledd og mat som varmer, sier Leni som vil servere varm høstgryte og det man ønsker å drikke gjennom kvelden. Her kan man bestille billett og mat hver for seg eller kjøre full showpakke med begge deler.

Etter showet er over holder DJ Jesper på stemningen oppe for den som vil bli ei stund utover kvelden.

Mer informasjon og billetter til arrangementet