Midtsommer med taxfree-shopping, gromlyd og gode smaker

14.06.2022

Det er midtsommer i Brumunddal og dette markeres med taxfree-shopping, gromlyd og sommersmaker tonesatt med god musikk på hele åtte uteserveringer.

I dagene framover er det mye som skjer når sentrumsforeninga i Brumunddal  inviterer til Midtsommer i Brumunddal. Med Ringsaker kommune og åtte spisesteder på laget, er det også duket for skikkelig sommerstemning med smakfulle retter og god musikk på uteserveringene i byen. Men, da må du huske å bestille bord.

De tre dagene fra torsdag 16. til lørdag 18. juni byr på noe for en hver smak.

For den shoppingglade

Alle butikker i sentrum, på Mølla Storsenter inviterer til tre dager med Taxfree-shopping. Dette betyr minimum 25 prosent rabatt på en rekke varer.

I butikkene finner du også «Brumunddal-passet». Ved ferdigutfylt pass, som innebærer gjennomført handel i fire butikker, er du med i trekning av et gavekort på 500 kroner.

Torsdag er det langdag i butikkene med kveldsåpent frem til kokka 22.

Øvrige åpningstider for butikkene under midtsommerdagene

Lørdag vil det også være utstilling og salg av lokale varer fra boder ved Mølla storsenter.

For den mat- og musikkglade

Fredag inviterer Ringsaker kommune og spisestedene til en «En smak av sommer» i Brumunddal sentrum. Hele åtte spisesteder er klare til å fylle uteserveringene sine og diske opp med spennende menyer for kvelden.

Underveis i måltidet blir det underholdning fra et skikkelig bra knippe lokale artister; Maren Aarskog og Giovanni Poltronieri, Nina Steen Hansen og Per Strand, Andreas Amb, Erik Harstad, Rune Sørheim, John Arne Holmlund og Kjell Røysheim, Ulf Storbekk med Rune Holme og Tiril Amalie Smedstad.

Det er bordbestilling hos hver enkelt spisested. Fristen er kort, så meld deg på.

Her finner du oversikt over spisestedene, artistene, meny og påmeldingsinformasjon. 

Lørdag inviteres det som vanlig konsert til konsert på torget klokka 12, hvor det denne gang blir storfint besøk av Hedmark Symfoniorkester.

Torsdag kveld spiller Brumunddal Brass opp med konsert på torget.

Endelig kan gater og torg fylles med skikkelig byliv igjen. (Foto: Ringsaker kommune)

For deg som liker det  som durer

Er du av typen som liker alt som durer, er det bare å glede seg til torsdag.

I Nygata blir det nemlig både to- og firhjulede kjøretøy å se og høre. Her er  både Amcar Brumunddal og Mopedklubben Ærelaus på plass for å vise fram flotte biler, mopeder og motorsykler. Det blir selvsagt gromlyd å høre, ja!

For den fotballglade

For den fotballglade er en stor begivenhet i vente i Brumunddal. Onsdag 22. juni møter Brumunddal Fotball selveste Vålerenga til cupkamp på hjemmebane i Sveum idrettspark.

Dette markeres med «vorspiel» under midtsommerdagene. Torsdag og fredag vil henholdsvis A-lagsspillere og frivillige fra Brumunddal Fotball stå på stand i sentrum.

Her er fullstendig program for midtsommerdager i Brumunddal.